Área de miembros


Recordar Clave · Regístrate

InicioLas queserías › Cal Joanet

Cal Joanet

Ctra. de Tabascan, s/n 25571 Ainet de Cardòs

Tel. 973 623 161 caljoanet@hotmail.com

Al Pallars Sobirà som els únics que elaborem aquest tipus de productes amb llet de vaca. Els nostres productes estan elaborats amb la llet fresca de les nostres vaques que pasturen pels prats del costat de l'explotació familiar. Diàriament les munyim i elaborem els nostres productes frescos -iogurts, mató i flams- que podeu comprar directament a l'explotació o a la botiga que tenim al mateix poble, Ainet de Cardós. Formem part de l'Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà (ACREFA).

Altres productes que elaborem a la nostra formatgeria.

Mousse de formatge, flam de mató,pastís de formatge i flam de vainilla.

On es poden comprar els nostres productes?

A la botiga Queviures Cal Joanet (obert tardes i festius). Durant l'estiu (obert cada dia i festius). Durant la segona quinzena de novembre estarem tancats per vacances.
També en venem als voltants del Pallars Jussà, Pallars Sobirà, a la Ribagorça, Vall d'Aran i d'altres indrets de Lleida.
La nostra formatgeria es dedica únicament i exclusivament a l'elaboració de productes làctics de llet de vaca, som una formatgeria molt no en fem visites, però ens podreu trobar  per a qualsevol Crta.de Tabascan s/n Ainet i Cardós.
Per a qualsevol consulta truqueu-nos al telèfon: 973 62 31 61Comunitat Virtual Formatgera

Comunidad Virtual Quesera

pie pie pie pie