Área de miembros


Recordar Clave · Regístrate

InicioLas queserías › Can Corder

Can Corder

Productes artesans Can Corder Productes artesans Can Corder

Camí de la Serra de Can Ballestà s/n 08186 Lliça d'Amunt

Tel. 938 446 630 cancorder@cancorder.com

A Can Corder elaborem productes làctics d'alta gamma des de 1977, gràcies a la dedicació plena de tot el nostre equip i de l'experiència d'en Pere Bassa, fundador de l'empresa i primogènit d'una popular família d'artesans del mató.
Actualment elaborem els nostres productes combinant la tradició dels grans mestres artesans i els sistemes més moderns de control de qualitat. D'aquesta manera, aconseguim la unió perfecte entre salut i plaer pels nostres consumidors. Els productes de Can Corder s’elaboren controlant al màxim l’origen de la matèria primera. És per aquest motiu que tota la llet CAN CORDER prové d’una única explotació vacuna, pionera en la selecció de les seves vaques frisones.


A Can Corder som veritables artesans làctics perquè tota la nostra activitat es basa en:
 - Salut i sabor: Tot el que fem, des del procés de producció fins a la investigació de nous productes, respon a l'objectiu prioritari d'oferir l'equilibri ideal entre salut i sabor.
 - Responsabilitat: El control de qualitat de totes les fases del procés de producció garanteix la seguretat alimentària en tots els nostres productes.
- Natural: Utilitzem matèries primeres només 100% naturals, assegurant-nos que els productes arribin al punt de venda amb totes les seves qualitats organolèptiques originàries.
- Experiència: Amb més de 25 anys en el sector làctic dominem a la perfecció la tècnica d'elaboració de productes làctics d'alta gamma.
 - Varietat: Disposem d'una de les línies més extenses de productes del sector dels derivats de la llet.

Alguns dels nostres productes són:

Codony, formatge fresc, iogurts, melmelades, madurat (Vall del Tenes), flam de mató, Kèfir.

 

On es poden trobar els nostres productes?

"Selecta" és la Distribuidora de Can Corder. Per a fer comandes 938446630.
També ens trobaràs a la Fira del Mercat de la Plaça del Pi amb el col·lectiu d'artesans a Barcelona.
 

 

Comunitat Virtual Formatgera

Comunidad Virtual Quesera

pie pie pie pie